Tabung Firash

Tuesday, 11 April 2017

Gagal Lagi!!

Assalamualaikum semua
Sihat semuanya


Aishh kerajinan tak dapat bertahan
Insyallah akan update walaupon siput2 entry nye
Terima kasih pada yang masih mengingati

Masa sangat2 mencemburui
Gagal lagi nak kembalikan mood blogging
Mood blogwalking ade
Mood nak bersihkan rumah belum ada

Tolong transfer mood korang sikit boleh?..

15 comments:

  1. Salam singgah sini dik Ayu...lama tak singgah sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala nak singgah cmne.. xde ape pon sini... terima kasih kak diana sudi singgah sini

      Delete
  2. Itulah pasal sayangnya tiada ubat Malas

    ReplyDelete
    Replies
    1. ubat tu ada dlm diri.. tp asyik xterubat je.. mcm mane tu heheheh

      Delete
  3. takpa nanti datanglah mood nak update tu hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah akan datang jugak mood tu..

      Delete
  4. Boleh bluetooth tak mood tu? Senang transfer. hehe 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg omg cik epal datang bertandang ke sini..
      ohh idola..
      heheh meh la mood cik epal y sikit tu pon xape...

      Delete
  5. yeppy akk update.mohon rajin lg ye. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah rajin2 blogwalking dulu baru rajin update.. xde idea lg.. tunggang terbalik jadinye

      Delete
  6. xpa slow2 dulu..settle keeja rumah dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh insyallah.. kasi cuci bersih rumah

      Delete
  7. nape ayu?
    keje byk ekk?
    takpe la ayu. bila ada time, continue yer.

    ReplyDelete
  8. Don't worry. Soon it will come to you; the blogging feeling.

    ReplyDelete
  9. Sis JM pun mood blogging dah kurang huhuh

    ReplyDelete

Tabung Firash